Ο Αλέξης Κούγιας για την υπεράσπιση των θυμάτων της Μάνδρας

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια πήρε άμεσα θέση μετά την ανακοίνωση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, κ. Παπασπύρου σχετικά με τις ζημιές που προκάλεσε η φονική καταιγίδα της Μάνδρας, καθώς υπερασπίζεται οκτώ οικογένειες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπιση των οικογενειών των εξής θυμάτων της Μάνδρας: Κωνσταντίνας Οικονόμου, Βασιλικής Χατζηβασιλείου, Γεωργίου Νέζη, Αικατερίνης Ζορμπά, Χρήστου Λιολιόπουλου, Ιωάννη Μήτση, Ευανθίας Ρόκκα και Γεωργίου Μακαρούνα.

Όπως είναι γνωστό επίσης, προ ολίγων ημερών, η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, κα Παπασπύρου, δημοσιοποίησε το πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο δίδονται όλες οι επιστημονικές και νομικές διαπιστώσεις, οι οποίες, κατά την κρίση της Γενικής Επιθεωρήτριας και των συνεργατών της, ήταν οι μόνες και αποκλειστικές αιτίες, οι οποίες προκάλεσαν το θάνατο των αναφερομένων ως άνω ανθρώπων και οδήγησαν τους συγγενείς τους σε μόνιμη οδύνη και αναπάντητες ερωτήσεις.

Θα μελετήσουμε το πόρισμα και σε συνέντευξη τύπου που θα δώσουμε στη Μάνδρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα διατυπώσουμε τις θέσεις μας.

Αθήνα, 3/7/2018