Ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ «κράζει» δημοσιογράφο επειδή τους άδειασε…

Η ιστοσελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, και το κομματικό site left.gr  δεν δίστασαν να αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου ξεπλένει χρήματα που έχει λάβει από «μνημονιακά» ραδιόφωνα και ότι επιχειρεί να παίξει τον καθαρό επαναστάτη χωρίς κανένα κόστος και χωρίς κανέναν πραγματικό κίνδυνο. Ο δημοσιογράφος, με προσωπική επίθεση κατά του μηχανισμού του κόμματος, εκθέτει ξεκάθαρα τους πρώην «συντρόφους» του, οι οποίοι ενοχλούνται όταν τους γίνεται κριτική εξ’ αριστερών.

Στο κείμενο μάλιστα τον συγκρίνουν εμμέσως πλην σαφώς με τον Σαμαρά αλλά και τον Αδωνι Γεωργιάδη και εύχονται να μην αναφέρει και εκείνος στο μέλλον πως δεν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο – όπως κάνουν οι Ναζί και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό είναι το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου που εκνεύρισε την Κουμουνδούρου:

Να μπει ή να μην μπει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο; – του Άρη Χατζηστεφάνου

Ο Άρης Χατζηστεφάνου γράφει στην ιστοσελίδα του Info-war.gr:

«Το κείμενο υπογράφει ο Φοίβος Κλαυδιανός, πρώην συντάκτης της εφημερίδας Δημοκρατία και της Αυγής,  σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και με μόνιμο στασίδι στην ΕΡΤ – και όπου αλλού απαιτείται η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (γεγονός που του χάρισε και τον χαρακτηρισμό  της «δημοσιογραφικής ομάδας κρούσης του Μαξίμου»).

Βασική απασχόληση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου είναι να παίρνει συνεντεύξεις των υπουργών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις, όπως στην Όλγα Γεροβασίλη κατ’ επανάληψη).

Ανάμεσα σε άλλα συνηθίζει μάλιστα να τους κάνει δύσκολες ερωτήσεις όπως η παρακάτω: «αυτές τις μέρες «τρέχει» η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για χιλιάδες θέσεις εργασίας. Δώστε μας μια εικόνα για τις ανάγκες που καλύπτουν στο Δημόσιο».

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω στους χαρακτηρισμούς του συντάκτη για το ποιος είμαι και την πορεία μου στη δημοσιογραφία. Η συγκεκριμένη άποψη με ενδιαφέρει μόνο όταν προέρχεται από τους αναγνώστες, τους ακροατές και τους θεατές μου και όχι από ιστοσελίδες ευρωβουλευτών και παπαγάλους του Μαξίμου. Λίγη προσοχή όμως στο επιχείρημα περί μνημονιακών μέσων που «ξεπλένω», γιατί πέφτετε σε λογικά σφάλματα».