Ο Νίκος Ακυρίδης μιλά για την αμφισβήτησει του στην Ελλάδα !

Νικός Ακυρίδης: «Με έχουν αμφισβητήσει στην Ελλάδα »

Ένα μοντέλο  με ευαίσθητη ψυχή, ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά για να εξελίσσεται και να δοκιμάζεται, αυτή την περίοδο βιώνει τη μεγάλη αγάπη του κόσμου εκτός από την Ελλάδα . Μιλώντας  για το πρόσφατο δύσκολο παρελθόν, δεν μασά τα λόγια του και αρκείται στο να δηλώσει ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Τι σε έκανε να πεις το ναι στις δουλειάς του εξωτερικού; 
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου γίνεται αυτή η πρόταση  Ακόμη, διένυα μία περίοδο που είχα διάθεση για νέα πράγματα και η διαίσθηση μου με προέτρεψε να το κάνω!

Η αποδοχή του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια είναι μεγάλη;
Έχω πάθει ένα μικρό σοκ με τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο.  , τα μηνύματα αγάπης είναι τόσα πολλά. Θέλω να πω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ, σε ό,τι κι αν έχω κάνει και αυτό για μένα είναι πολύ ξεχωριστό.

Αυτή την αγάπη του κόσμου την είχες περισσότερη ανάγκη αυτή την περίοδο;  Δεν υπάρχει χρονική περίοδος που να έχεις περισσότερο ή λιγότερο ανάγκη την αγάπη του κόσμου. Πάντα την έχεις ανάγκη. Είναι σημαντικό για έναν μοντέλο  να βλέπει ότι τον στηρίζουν, τον θαυμάζουν, τον ακολουθούν. Τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύω, που σαφέστατα πέρασα κάποιες δυσκολίες, θα παραδεχτώ ότι η αγάπη του κόσμου μου δίνει τεράστια δύναμη.

Θεώρησες ότι όλο αυτό που έγινε προς το πρόσωπό σου ήταν άδικο; 
Το χαρακτηρίζω 100% δίκαιο. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να εξωτερικεύει το παράπονό του, όσο σκληρός κι αν είναι αυτός ο τρόπος. Εγώ οφείλω να κρατάω μόνο το θετικό πρόσημο των όσων συμβαίνουν…   «Έξαλλοι», χαίρομαι που ετοιμάζω κι άλλα πράγματα. Οπότε, κάθε εμπόδιο για καλό!

Θα ήθελες να κάνεις τηλεοπτικά;
Ένα από τα όνειρά μου είναι να κάνω μία δική μου δουλειά, να διασκευάσω σενάριο. Βρισκόμαστε λοιπόν στα σκαριά με την ομάδα μου.

Είσαι από τους ανθρώπους που αφήνουν την προσωπική τους ζωή σε δεύτερη μοίρα;
Σε τρίτη μοίρα (γέλια). Επειδή είμαι αθλητής, έχω μάθει να δίνω το 100% του εαυτού μου στη δουλειά, να αφοσιώνομαι σε αυτή.

Ποια είναι η σχέση σου με τους θαυμαστές σου ;
Είναι εξαιρετική, έχει σεβασμό. Αν εξαιρέσουμε ένα μικρο κομμάτι στο Facebook που νομίζει ότι είναι Fake το προφίλ μου !!!! Προσπαθώ να απαντάω σε όλα τα μηνύματα, να βγάζουμε όσες φωτογραφίες που θέλουν. Σέβομαι την αγάπη τους, με γοητεύει και σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω στη διαδικασία να καβαλήσω το καλάμι. Δεν είμαι ένας άνθρωπος αγγελικά πλασμένος, με έχουν κατηγορήσει, με έχουν αμφισβητήσει και δεν μπορώ να μην σέβομαι τους ανθρώπους που με ακολουθούν.