Πέθανε και δεύτερος ηθοποιός από το «Της Ελλάδος τα παιδιά» μετά τον Κώστα Ευριπιώτη!

Σπαραγμός για την μεγάλη αυτή απώλεια!

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”!

Ο Γιάννης Γούτης τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ νοσηλεύτηκε για αρκετό διάστημα σχεδόν παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο ίδιος σε συνέντευξή του τον Ιούνιο στην Espresso, είχε δηλώσει: «Δεν έχω καμία ελπίδα… Το ξέρω πως δεν θα ξανασηκωθώ στα πόδια μου ποτέ».

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ηθοποιός Καίτη Φίνου. «Τον Γιάννη τον γνώριζα από την δεκαετία του 80. Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο πλατό και σε πίστα. Ήρεμος, λιγομίλητος… Χαθήκαμε και τον είδα όταν πήγα να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού.

Και εκεί λιγομίλητος να κερδίζει την κιθάρα του, να τραγουδάει και μόνος του πολλές φορές… Και πριν λίγο καιρό μαθαίνουμε πως είναι βαριά… Και σήμερα Γιάννη Γούτη βύθισες το σπίτι του ηθοποιού στο πένθος… Καλό ταξίδι Γιάννη μου», έγραψε η ηθοποιός αποχαιρετώντας τον καλό της φίλο και συνάδελφο.

Ο Γιάννης Γούτης έπαιξε σε αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, όπως «Ο Άγιος Πρεβέζης», «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου».

Πέθανε ηθοποιός από το «Της Ελλάδος τα παιδιά»!