Πλουτίζουν με τον.. νεκρό Γιώργο Τράγκα! Τραγικό

Τα σχόλια δικά σας!

Πριν 2 χρόνια σας είχαμε ενημερώσει για ένα τραγικό δημοσίευμα που υπάρχει στο διαδίκτυο και θέλει τον Γιώργο Τράγκα νεκρό!

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως παρότι μας αντέγραψαν πολλά σαίτ, η εν λόγω ιστοσελίδα διατηρεί μέχρι σήμερα το άρθρο στον “αέρα” αποσπώντας κλικ και… χρήμα από τον δήθεν θάνατο του δημοσιογράφου!

Μάλιστα αφού αραδιάζει… 2.000 και λέξεις που αναφέρεται στον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, κλείνει το άρθρο ως εξής: Stop Press: Νεότερες πληροφορίες φέρουν τον Γιώργο Τράγκα να βρίσκεται εν ζωή! Ζητούμε συγγνώμη για την τυχόν αναστάτωση που δημιουργήσαμε (παρά τη θέλησή μας) στον ίδιο και τους οικείους του εξ αιτίας προγενέστερων, αβάσιμων (και μακάβριων) πληροφοριών. Διατηρούμε, ωστόσο, αναρτημένο το ανωτέρω κείμενο-νεκρολογία, μόνο και μόνο για να καταδειχθεί μέχρι ποιού σημείου μπορεί να φτάσει η κακοήθεια ανεύθυνων και κακοπροαίρετων πληροφοριοδοτών. Ευχόμαστε, από καρδιάς, στον Γιώργο Τράγκα να είναι πάντοτε υγιής, έγκυρος και σοβαρός (όπως είναι, δηλαδή, και σήμερα), Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά (και, φυσικά, Καλή Χρονιά σε όλους).

Δημοσίευμα για θάνατο Γιώργου Τράγκα