Πολυτραυματίας το ΚΙΝΑΛ μετά την έξοδο Βενιζέλου -«Θα έχει και συνέχεια», απειλεί η Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά επιχείρησε με δύο αλλεπάλληλες συνεντεύξεις της το βράδυ του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών (σε Alpha και ANT1) να αιτιολογήσει την απόφασή της να ωθήσει εκτός ΚΙΝΑΛ τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με μια στάση που άλλοι εξέλαβαν ως «ξεκαθάρισμα» και άλλοι ως «ενοχική», η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επιχείρησε να «μαζέψει» τις αρχικές εντυπώσεις ότι εκείνη έδιωξε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ επέμεινε να προσπαθεί να δώσει πολιτικό στίγμα στην κίνησή της, υποστηρίζοντας ότι έγινε για να εξασφαλίσει τη διεύρυνση.

«Δεν προκαλώ εγώ την εσωστρέφεια. Εγώ είμαι πρόεδρος του κόμματος και έχω την υποχρέωση και το καθήκον να κάνω τις επιλογές και την αξιολόγηση των στελεχών και να στείλω καθαρά μηνύματα στους ψηφοφόρους και στον κόσμο της παράταξης που είναι πληγωμένος», είπε μεταξύ άλλων.
Προειδοποιήσεις: «Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Ωστόσο στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά με επιθετικό ύφος έστειλε αυστηρή προειδοποίηση σε όλα τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ ότι «αυτή ήταν μόνο η αρχή». Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έβγαλε θυμό για τις αντιδράσεις ακόμη και για τον Κώστα Σημίτη ο οποίος διεμήνυσε μέσω κύκλων του ότι είναι «κεραυνοβολημένος και θυμωμένος» αλλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Πηγή: iefimerida.gr –