Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης

Προθεσμία για να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες πήρε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί και ο 55χρονος ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην Ομόνοια που συνελήφθη. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ανέφερε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως φοβάται τους αντιεξουσιαστές. «Έπρεπε να υπερασπιστώ την περιουσία μου και να βοηθήσω τον φίλο μου. Φοβήθηκα ότι θα μου επιτεθεί με μαχαίρι. Το είχα δει το μαχαίρι. Αν ήξερα ότι θα γίνονταν όλα αυτά δεν θα ανακατευόμουν. Φοβάμαι για τη ζωή τη δική μου και της οικογένειας μου από τους αντεξουσιαστές» είπε ο 55χρονος στους αστυνομικούς.

Η προσοχή των αρχών στρέφεται πλέον στις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Ο τελευταίος έχασε τη ζωή του στην Ομόνοια, μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από κοσμηματοπωλείο το οποίο φέρεται ότι αποπειράθηκε να ληστέψει.