Προφητεία φωτιά από την Γερόντισσα της Αττικής: «Έρχεται πόλεμος στην Ελλάδα με τους…»

«Θα φλέγεται το Αιγαίο, θα κοκκινίσει η θάλασσα…»

Η Γερόντισσα από την Αττική αποκαλύπτει!

Ο πόλεμος πλέον έρχεται θα φλέγεται το Αιγαίο, θα κοκκινίσει η θάλασσα, με πόνο αυτή τη στιγμή σας το λέω!

Όλοι οι λαοί θα έρθουνε να πάρουν το μερτικό τους, γιατί όλοι τους πιστεύουνε πως είναι και δικό τους.Στον πόλεμο θα μπλέκονται με πρώτη την Τουρκία, γιατί αυτή το θέλησε να έχει τα πρωτεία.
Θέλησε από την Ελλάδα μας πολλά νησιά να πάρει, αλλά και ένα μικρό επεισόδιο, είναι έτοιμη να κάνει.

Νομίζει ότι έχει δύναμη και πλάτες των μεγάλων, όμως θα την πουλήσουνε, γιατί δεν την αντέχουν άλλο.

Μόλις στον πόλεμο εμπλακεί, αμέσως θα την φτάσουν, Ρώσοι, Κούρδοι, Αρμένιοι και θα την κομματιάσουν.

Δεν θα μπορέσει η δόλια αυτή η χώρα η μεγάλη,να μείνει όρθια για πολύ, γιατί θα έρθουν κι’ άλλοι.Μέσα στη λαίλαπα αυτή που όλο θα φουντώνει,θα έρχονται κι’ άλλοι λαοί απ’ όλη την Ευρώπη.Αλλοίμονο, τί έχει να δει και πώς να τ’ αντιμετωπίσει;

Αδύνατον όμως είναι πια, πίσω για να γυρίσει…Τότε θα ψάχνει για να βρει στρατό αλλού πού έχει,
γρήγορα να τον πάρει από εκεί, στον πόλεμο να τρέξει.

Γερόντισσα της Αττικής: Προφητεία φωτιά: «Έρχεται πόλεμος στην Ελλάδα με τους…»

Έτσι η Κύπρος μας θα ελευθερωθεί, θα φύγουν οι εχθροί της,χωρίς χαρτιά και υπογραφή, η γη θα είναι δική της.

Η Ελλάδα από μακριά, μόνο, θα τους κοιτάζει,χωρίς καμιά συμμετοχή, τον Κύριο θα δοξάζει!

Γιατί όλα αυτά τα χρονικά, όπου δεν είναι λίγα,όλοι οι λαοί την περιέζωσαν, και όλοι οι λαοί της πήραν…Γι’ αυτό και είναι δίκαιο να ενεργήσουν οι νόμοι,όχι οι πολιτικοί, αλλά οι Θείοι νόμοι.

Και να της δώσουν δίκαια το κάθε ένα κομμάτι και όλη η Ελλάδα να ενωθεί και Αυτοκρατορία να έχει.

Ο πόλεμος όμως αυτός δεν θα έχει ξαναγίνει,φρίκη, σφαγή και οδυρμός, στρατιώτης δεν θα μείνει…Θα γίνει ξεκαθάρισμα, η ήρα από το σιτάρι,θα ξεχωρίσω ο Θεός, το πρόβατο από το κριάρι.

Επιβεβαιώνεται ξανά ο Άγιος Παΐσιος: «Θα τιμωρηθούν όσοι προσπαθούν να εξαφανίσουν την Ελλάδα και …»

Όταν τελειώσει ο πόλεμος χώρα δεν θα ‘χει μείνει,που να μην έχει τσακιστεί από πείνα, σπαραγμό και οδύνη.

Μέσα από τον πόλεμο αυτό, κανείς δεν θα νικήσεικαι όποιος θα μπει μέσα σ’ αυτόν, πίσω δεν θα γυρίσει.Μη σας τρομάζουν όλα αυτά, γιατί έτσι πρέπει να γίνουν,ήρθε ο καιρός της λευτεριάς, και οι δίκαιοι θα μείνουν. Όσοι κοντά μου έρχονται με ειλικρινή μετάνοια, θα βρίσκουν τον Πατέρα τους, θα φεύγουν από την ορφάνια.Κι ενώ όλοι γύρω τους θα νιώθουνε τη θλίψη,αντίθετα στα τέκνα μου, η χαρά δεν θα τους λείψει.Κλίνετε γόνυ τέκνα μου για να προφυλαχτείτε, γιατί έρχονται επτά πληγές, που στη χώρα σας θα δείτε.Η μια θα φεύγει και η άλλη θα έρχεται και σεις πού θα κρυφτείτε;

Θα είναι οι μέρες δύσκολες και όλα αυτά που θα δείτε. Όμως όσα παιδιά μου μ’ αγαπούν και έρχονται κοντά μου και πράττουν κάθε εντολή από το Ευαγγέλιό μου, τίποτε να μη φοβηθούν, ποτέ να μη δειλιάσουν, γιατί θα έχουν Πατέρα στοργικό και θαύματα θα χορτάσουν!

Κάνετε την Παράκληση όλοι της Παναγίας, γονατιστοί, με δάκρυα, και θα έχετε προστασία.

Γιατί είναι η Υπέρμαχος και Στρατηγός συνάμα, και έχει τα χέρια ανοιχτά επάνω απ’ την Ελλάδα!Και μόλις δει μετάνοια απ’ όλα τα παιδιά της, μαζί με τους Αρχάγγελους, τον Μέγα Ταξιάρχη,θα διώξουν όλους τους εχθρούς που ήρθαν να συλήσουν, κάθε Ιερό και Όσιο, αλλά και να σας αφανίσουν.Γιατί επέτρεψα Εγώ και όχι οι μεγάλοι, ξένοι μέσα στη χώρα σας να γίνετε και σκλάβοι.Διότι δεν αγαπούσατε ούτε το Θεό ούτε την πατρίδα, μόνο το χρήμα θέλατε και κάθε αμαρτία.Έχει όμως η χώρα αυτή πάρα πολλά διαμάντια, τέκνα δικά μου διαλεκτά, που έχασαν τα μονοπάτια…

Και μέσα στο βούρκο έπεσαν και βρίσκονται θαμμένα, γι’ αυτό θα έρθουν οι πληγές, για να έρθουν σε Εμένα!

Για λίγο η Ελλάδα μας, ξέφραγο θα είναι αμπέλι,θα έρχονται όλοι οι εχθροί και ο κάθε ένας θα κάνει, ό,τι θέλει.Βία παντού και πανικός, αυτό πια θα σκορπάνε, γιατί έτσι πήραν εντολή, στους Χριστιανούς να ορμάνε.

Δεν ξέρουν όμως όλοι αυτοί, πως έφτασε η ώρα, να γίνει ξεκαθάρισμα μέσα σ’ αυτή τη χώρα.

Γιατί αρκετά ανέχτηκα, μια τέτοια προδοσία, τα σχέδια τα ύπουλα από τους πολιτικούς, που έγινε η συμφωνία.Τί και αν όλα τα πάρουνε; Τη γη, τη θάλασσα, ακόμα και τον αέρα;

Σε λίγο όλοι θα φύγουνε και εσείς θα προσκυνάτε Εμένα.

Μάθετε να προσεύχεστε στον αληθινό Θεό σας και μην προσκυνάτε πια, τον κάθε έναν εχθρό σας.Εξομολόγηση καθαρή, μετάνοια, πίστη, ελπίδα, εκκλησιασμό κάθε Κυριακή και Θεία Κοινωνία.Κρατείστε καλά την πίστη σας, την ένδοξη πατρίδα, τα ήθη και τα έθιμα, τη γλώσσα, την ιστορία.

Το δόγμα, τα μυστήρια και όλες τις εντολές μου και τότε να είστε σίγουροι, πως θα εφαρμόσω όλες τις Θείες γραφές μου.Ό,τι σας έχω υποσχεθεί μέσα από τις προφητείες, ένα – ένα θα γίνονται, θα φεύγουν οι δυσκολίες.Σας δίνω Εγώ το χέρι Μου, ελάτε, σηκωθείτε.

Βγάλτε το ένδυμα της σκλαβιάς, και Εμένα ενδυθείτε! Είναι αληθινός ο Λόγος Μου και όσοι τον πιστέψουν, θα τους φωτίσω το μυαλό και σ’ Εμένα θα επιστρέψουν!

Δεν θέλω άλλα να σας πω, μόνο να σας φροντίσω, και από το λήθαργο που βρίσκεστε, θέλω να σας ξυπνήσω.

Θέλω να νιώσετε καλά τέκνα μου στην καρδιά σας, πως ο Χριστός και η Παναγιά, είμαστε πάντα κοντά σας! Αμήν!

Άγιος Παΐσιος – Νέα επιβεβαίωση προφητείας: “Όταν ακούσετε να κόβουν…”

«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα…

και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας» έλεγε ο Άγιος Παΐσιος σε προφητεία του.

«Η στάθμη της λίμνης έχει πέσει κατά έξι μέτρα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Λιβάνου, Αλ Αχμπάρ, οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία.

Απειλείται όχι μόνο ο πληθυσμός της Συρίας αλλά και του Ιράκ, Η στάθμη του νερού στη λίμνη Άσαντ έπεσε κατά έξι μέτρα, Εκατομμύρια Σύριοι έμειναν χωρίς πόσιμο νερό.

Η Τουρκία έχει παραβιάσει τις διεθνείς υποχρεώσεις και απέκλεισε πλήρως τη ροή του νερού του Ευφράτη.

Η Άγκυρα είχε αρχίσει μια σταδιακή μείωση της παροχής νερού πριν από δυόμισι μήνες και πριν από δύο εβδομάδες την σταμάτησε εντελώς.

Ανώνυμη πηγή είπε στην ‘Αλ Αχμπαρ’ ότι η στάθμη του νερού στην κεντρική δεξαμενή νερού της Συρία- τη λίμνη Άσαντ- μειώθηκε η στάθμη του νερού κατά 6 μέτρα.

Αυτό σημαίνει απώλεια εκατομμυρίων κυβικών μέτρων πόσιμου νερού.Αν η στάθμη του νερού στη λίμνη πέσει άλλο ένα μέτρο θα τεθεί το φράγμα εκτός δράσης.

Μέλη του Ινστιτούτου του Ευφράτη εξακολουθούν να εργάζονται υπό την επίβλεψη των μαχητών του «Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και της Λεβάντε» καθώς και μαχητών της αλ Κάιντα, οι οποίοι έχουν καταλάβει το φράγμα.

Οι ηγέτες των ισλαμιστών δεν προτίθεται να προβούν σε αλλαγές στη λειτουργία του φράγματος.Οι συνέπειες των τουρκικών εγκλημάτων γίνονται ήδη αισθητές στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου.

Στην αλ Χαφς, μέσω της οποίας το νερό από τη λίμνη Άσαντ διοχετεύεται στα κανάλια, η στάθμη του νερού έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα.

Επιβεβαιώνεται ξανά ο Άγιος Παΐσιος: «Θα τιμωρηθούν όσοι προσπαθούν να εξαφανίσουν την Ελλάδα και …»

Τα υπάρχοντα αποθέματα νερού στην Αλ Χαλφ θα εξαντληθούν σε 1-2 μέρες.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα επτά εκατομμύρια Σύριοι να παραμείνουν χωρίς πόσιμο νερό.

Η παύση της διοχέτευσης της απαραίτητης ποσότητας νερού έχει, συν τοις άλλοις, την απότομη πτώση του όγκου της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χαλέπι και στην επαρχία του Χαλεπίου.

Ιστορικά, ο έλεγχος του Ευφράτη ήταν το επίκεντρο της σύγκρουσης μεταξύ της Τουρκίας, αφενός και της Συρίας –Ιράκ από την άλλη.

Η Τουρκία επιμένει ότι ο Ευφράτης είναι ένα «διασυνοριακό ποτάμι» και όχι «διεθνής ποταμός», και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Η Τουρκία είναι επίσης μία από τις τρεις χώρες (μαζί με την Κίνα και το Μπουρούντι) που δεν έχουν υπογράψει τη διεθνή σύμβαση για τη χρήση των διεθνών υδατορευμάτων, που υιοθετήθηκε από τον ΟΗΕ το 1997.

“Μετά τον σεισμό στην Αθήνα θα…”: Ανατριχιαστική επιβεβαίωση της προφητείας του Άγιου Παΐσιου!