Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το album της βάφτισης του γιου τους Απόλλωνα

Ο Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά πήρε και επίσημα το όνομά του. Η βάφτιση του Απόλλωνα έγινε στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε στενό κύκλο. Νονοί του ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα. Στον ίδιο χώρο που ένα χρόνο πριν παντρεύτηκαν οι διάσημοι γονείς του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή τους στο μυστήριο -η ευτυχισμένη μαμά επέλεξε μία δημιουργία των Mi-Ro και κοσμήματα του Νίκου Κούλη- καθώς και τα άλλα 3 παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρος και Αριάδνη.

Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και ακολούθησε καθιστό dinner party όπου παραβρέθηκαν ελάχιστοι στενοί φίλοι των οικογενειών. Ο 2,5 ετών Απόλλωνας ήταν πολύ ήσυχος και χαμογελαστός και δεν έκλαψε καθόλου καθώς ένιωθε άνετα στην αγκαλιά των νονών του.

Οι δύο οικογένειες άλλωστε έχουν ανατπτύξει ισχυρούς δεσμούς αφού η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι κουμπάροι του Σάκη και της Κάτιας και πολύ συχνά περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και όχι μόνο.

Πηγή: Tlife