Σκούρα τα πράγματα για τους Μαχητές του Survivor: Νάσος, Ροδάνθη και Εύη οι τρεις προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι κέρδισαν και πάλι την ομαδική ασυλία

Αναμενόμενο το θέμα συζήτησης στις δύο ομάδες να είναι τα συναισθήματα που νιώθουν μετά τη συνάντηση με τις οικογένειές τους. Γεγονός που τους έκανε καλό, τους εμψύχωσε και μαλάκωσε λίγο την αντιπαλότητα και τις διαφορές που τις χωρίζουν. Νιώθουν γεμάτοι και έχουν ψυχική δύναμη εν όψει του αγώνα ομαδικής ασυλίας.

Survivor | Οι παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ από το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας | 30/05/2018

Όμως πλέον έχουν στενέψει τα περιθώρια και η κάθε αποχώρηση θα στοιχίσει. Στην καλύβα των Μαχητών η κουβέντα που γίνεται θα αποκαλύψει πως οι παίκτες επιθυμούν να αποχωρήσει η Ροδάνθη, ο πιο «αδύναμος κρίκος». «Θα είναι πολύ άδικο να μην φύγει η Ροδάνθη» θα πει η Εύη και θα στοχοποιήσει την Ωραία Κοιμωμένη. Αγωνιστικά έχει δίκιο, σε ανθρώπινο επίπεδο είναι φάουλ και γερό μάλιστα. Επιπλέον η Σαλταφερίδου κάνει το μοιραίο λάθος να συμπαρασύρει την ομάδα κατά της Ροδάνθης. Ο κόσμος παραδοσιακά στηρίζει τον αδύναμο κοινό θνητό που στοχοποιούν οι υπόλοιποι… Ας το κρατήσουμε αυτό στα υπόψιν…

Survivor | Εύη: Αν χαθεί μια ασυλία, θα ήταν καλύτερο να φύγει ο πιο αδύναμος κρίκος | 30/05/2018

Αγώνας ομαδικής ασυλίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες και συζητούν για την εμπειρία της συνάντησης με τους δικούς τους. Ακολουθεί το αγώνισμα ασυλίας το οποίο πλέον είναι καθοριστικό.

Πρώτο ζευγάρι ο Ηλίας και ο Μιχάλης με τον Ηλία να κερδίζει στις βολές και να κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.

Survivor | Μιχάλης Μουρούτσος vs Ηλίας | 30/05/2018

Ακολουθούν Μελίνα και Εύη Σαλταφερίδου. Με εξαιρετική επίδοση στις βολές η Μελίνα θα ισοφαρίσει για τους Διάσημους σε 1 -1.

Επόμενοι παίκτες είναι ο Χάρης και ο Πάνος. Ο Χάρης έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του στον στόχο και κάνει το 2 -1. Κατερίνα εναντίον Ροδάνθης. Η Ροδάνθη θα καθυστερήσει σημαντικά στο παζλ με αποτέλεσμα να μην δοκιμάσει καν τις βολές. Η Δαλάκα θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 3 -1.

Νικόλας και Τσίλης ακολουθούν και αρχικά στοχεύουν τον πλανήτη των Πιθήκων. Τελικά ο Τσίλης θα είναι ο νικητής. Το σκορ θα γίνει 4 – 1 για τους Διάσημους.
Μιχάλης και Νάσος ακολουθούν και ο Μιχάλης θα νικήσει εύκολα τον πόντο κάνοντας το 5 -1.

Δαλάκα εναντίον Εύης. Εξαιρετική η επίδοση της Δαλάκα με δύο στα δύο. Ο πόντος θα πάει και πάλι στους Διάσημους οι οποίοι μεγαλώνουν τη διαφορά και κάνουν το 6 -1.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Έυη Σαλταφερίδου | 30/05/2018

Τσίλης και Πάνος επόμενο ζευγάρι με τον Πάνο μετά από αρκετή ώρα να σπάει το σερί των Διασήμων και να μειώνει σε 6 – 2. Χάρης και Ηλίας θα αναμετρηθούν με τον Χάρη να νικά και αυτή τη φορά και να κάνει το 7 -2 για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Νικόλας αγωνίζονται. Ο Μιχάλης θα κερδίσει και θα κάνει το 8 – 2 για τους Διάσημους οι οποίοι προηγούνται πλέον ξεκάθαρα. Μελίνα και Εύη στο επόμενο. Η Μελίνα θα ευστοχήσει πιο γρήγορα και πλέον το 9 – 2 είναι γεγονός. Δύσκολα θα γυρίσουν το παιχνίδι οι Μαχητές με τόσο μεγάλη διαφορά.

Οι Διάσημοι συνεχίζουν να εκνευρίζουν κοινό και αντίπαλη ομάδα με τα συνθήματά τους τα οποία είναι κάτι παραπάνω από παιδαριώδη και ανυπόφορα.

Τσίλης και Ηλίας στον κρίσιμο πόντο. Ο Ηλίας δεν θα αφήσει τους Διάσημους να νικήσουν από τώρα και θα μειώσει το σκορ σε 9 – 3. Πάνος εναντίον Χάρη. Το αγώνισμα θα ολοκληρωθεί με την νίκη του Χάρη. Οι Διάσημοι θα νικήσουν το κρίσιμο παιχνίδι και φυσικά την ομαδική ασυλία.

Οι Μαχητές είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς σε λίγη ώρα θα κληθούν στο Συμβούλιο του Νησιού να επιλέξουν τρεις υποψήφιους, δηλαδή την μισή τους ομάδα. Πλέον η κατάσταση είναι ασφυκτική και δύσκολη…

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας των Μαχητών που θα πάρει την πρώτη ατομική ασυλία και αυτός είναι ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος εκφράζει την ικανοποίησή του αλλά και το άγχος του για την επιλογή σε λίγη ώρα…

Στο αγώνισμα που ακολουθεί νικητής θα αναδειχθεί ο Ηλίας Γκότσης. Τους υπόλοιπους αρχίζουν να τους ζώνουν τα φίδια καθώς είναι όλοι πλην ενός θεωρητικά υποψήφιοι.

Survivor | Αγώνισμα ατομικής ασυλίας | 30/05/2018

Ο καημός της Εύης είναι η Ροδάνθη και φυσικά το γεγονός ότι όσες φορές κι αν μπήκε υποψήφια κατάφερε να σωθεί από το κοινό. Θα δυναμώσουμε και θα δυναμώσουμε λέει δίχως να σκέφτεται πως θα μείνουν μόλις πέντε άνθρωποι απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα όπως είναι αυτή των Διασήμων τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Το σούρεαλ στοιχείο της αποψινής βραδιάς είναι το διαφημιστικό τρέιλερ του «Power of love» όπου όσες έχουν απομείνει στο τούρκικο σπίτι περιφέρονται με ρόμπες και νεγκλιζέ, βαμμένες θαρρείς και θα παίξουν σε τσίρκο και περπατούν τρεκλίζοντας πάνω σε τρίσολα χοντροκομμένα παπούτσια… Να υποθέσουμε ότι μετά τις ρόμπες θα εμφανιστούν on camera με εσώρουχα;

Συζήτηση γίνεται και στους Διάσημους σε σχέση με το ποιοι μπορεί να είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους αντιπάλους τους. Ολοι φαντάζονται τη Ροδάνθη, το Νάσο και ποντάρουν και τον Πάνο ως νεότερο παίκτη, όμως ξεχνούν πόσο δυνατός είναι αγωνιστικά.

Η ίδια η Ροδάνθη μιλώντας με τον Νικόλα θα πει ότι είναι δίκαιη η υποψηφιότητά της και πως όσο και αν την στεναχωρεί αυτό που συμβαίνει, δε γίνεται αλλιώς καθώς είναι πιο αδύναμη σε σύγκριση με την Εύη και τους άλλους. Ετσι είναι το παιχνίδι και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς θα εξομολογηθεί στην κάμερα και δίχως θυμό ή απογοήτευση δείχνει έτοιμη να δεχτεί άλλη μία ισχυρή πιθανότητα υποψηφιότητάς της.

Η ώρα του Συμβουλίου του Νησιού

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει τους δύο πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας των Διασήμων που θα απολαύσουν λαζάνια: Κατερίνα και Χάρης. Στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση για την κατάσταση των δύο ομάδων την ώρα που στους Μαχητές ακούγονται στίχοι από το «Κάνε κάτι λοιπόν να χάσω το τρένο» dedicated to τηλεθεατάρες οι οποίοι περιμένουν με το κινητό στο χέρι μέχρι να ακουστούν τα ονόματα των τριών υποψηφίων.

Η ώρα της ψηφοφορίας έρχεται και η κορυφαία ατάκα θα ειπωθεί από την Ροδάνθη όταν θα ψηφίσει τον Νάσο «Σε ψηφίζω γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου». Και κάπως έτσι μιλάμε για το απόλυτο αουτσάιντερ. Δώστε πόνο τώρα στα σχόλια…

Survivor | Συμβούλιο Ψηφοφορίας | 30/05/2018

Η Ροδάνθη αναδεικνύεται πρώτη υποψήφια από την κάλπη και μιλά πολύ όμορφα λέγοντας πως το αποτέλεσμα αυτό είναι και το πιο σωστό.

Ο Νικόλας Αγόρου θα προτείνει δεύτερο υποψήφιο τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αφου πρώτα θα μιλήσει συγκινητικά για τον χαρακτήρα του ψηλού και εξαιρετικού παίκτη.

Ο Ηλίας με τη σειρά του καλείται να επιλέξει μεταξύ Εύης και Πάνου και επιλέγει με αγωνιστικά κριτήρια την Εύη η οποία θα είναι η τρίτη υποψήφια.

Απόψε θα μάθουμε ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor και θα αποδυναμώσει λίγο περισσότερο την ομάδα των Μαχητών η οποία θα απομείνει με πέντε μόλις παίκτες.

protothema