Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Αίγιο: «Χόρευε ο οδηγός μετά από το τροχαίο»

«Τον κυνηγάω και πηδάει μέσα στο κάμπριο»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία για το τροχαίο στο Αίγιο με θύματα μία 68χρονη γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγόνι της.

Όπως τονίζει ο κ. Παναγιώτης Λύτρας, θείος του άτυχου παιδιού, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τα θύματα αβοήθητα. Εκείνος, ήταν μπροστά στην τραγωδία και ήταν αυτός που έβγαλε τον 28χρονο από το αυτοκίνητο και τον πήγε να δει τα θύματα, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταλάβει ότι είχε αφαιρέσει δύο ζωές, όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας.

 Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Αίγιο: «Χόρευε ο οδηγός μετά από το τροχαίο»

«Το αμάξι όταν έγινε όλο το κακό, έφτασε 150 μέτρα πιο πάνω. Τρέχω, πάω τον βγάζω από το αυτοκίνητο, τραβάω να ανοίξω την πόρτα, και βγήκε χορεύοντας μέσα στο χαμόγελο. Τον τραβάω κάτω, έλα να δεις τι έκανες, του λέω. Εσύ μια χαρά είσαι. Με το που βλέπει, φωνάζει την κοπέλα του, πάρε τηλέφωνο τη μάνα μου να έρθει» λέει ο κ. Λύτρας.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι ο 28χρονος μέσα σε δευτερόλεπτα μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. «Μέχρι να γυρίσω εγώ το είχε βάλει στα πόδια. Τον κυνηγάω και πηδάει μέσα στο αμάξι, στο κάμπριο. Βάζει μπροστά και φεύγει, κρατάω την πόρτα εγώ, με πάει λίγο σέρνοντας, την αφήνω και σταματάω ένα μηχανάκι μεγάλου κυβισμού, πάρ’ του τα νούμερα λέω μέσα στον πανικό δεν τα πήραμε. Κι έτσι δώσαμε τα νούμερα στην τροχαία και τον πιάσαμε».