ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ: Κωστής Πολύζος απολογήθηκε η μητέρα του! “Είμαι αθώα

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου που συγκλόνισε την χώρα.

Την Τρίτη η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης της δολοφονίας του άτυχου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, συνεχίστηκε με την απολογία της μητέρα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του kozanilife, η μητέρα του Κωστή Πολύζου κατά την απολογία της εμφανίστηκε συγκινημένη, σε ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση, απαντώντας σε έναν καταιγισμό ερωτήσεων κυρίως του Εισαγγελέα.

“Μου καταλογίζουν πράγματα που δεν ισχύουν”

Από την αρχή της απολογίας της δήλωσε αθώα, λέγοντας μεταξύ άλλων, όπως μεταφέρει το kozanilife: «Είμαι αθώα, δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί μου. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι. Μου καταλογίζουν πράγματα που δεν ισχύουν. Μου έχουν καταλογίσει πως δεν ήθελα να μάθω σε τι κατάσταση βρέθηκε το παιδί μου, επειδή δεν άντεχα να ακούσω όλα αυτά τα μακάβρια. Το παιδί μου δεν πήγε να σκοτωθεί και να ταφεί μόνο του, κάποιος τον σκότωσε. Δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση. Σαν μάνα, δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Ο γιος μου ήταν καλό παιδί. Ενδεχομένως να τον έθαψαν στο κτήμα μας για να μας ενοχοποιήσουν. Δεν έχω εγκληματικό μυαλό για να κάνω ενέργειες για να ενοχοποιήσω κάποιον».

Η απολογία της συνεχίστηκε έως το μεσημέρι της Τρίτης, απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων του Εισαγγελέα, ο οποίος απευθυνόμενος στην ίδια, ανέφερε: «Γιατί όλοι να έχουν μια τόση αρνητική εικόνα για εσάς, έχουν κάτι προσωπικό μαζί σας;», λαμβάνοντας την απάντηση πως η αντιμετώπιση του κόσμου έχει επηρεαστεί από τα ΜΜΕ.

Ο Εισαγγελέας ρώτησε τη μητέρα του Κωστή Πολύζου για ποιο λόγο δεν απάντησαν σε 35 ερωτήσεις του Ανακριτή. Η ίδια δήλωσε πως αυτό έγινε καθ’ υπόδειξη του τότε δικηγόρου της, με τον Εισαγγελέα να συμπληρώνει χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν αθώος θα πήγαινα και θα είχα καταθέσει ευθαρσώς, ότι αγαπάω το παιδί μου χωρίς, καμία υπόδειξη. Επίσης, αν είχα την πληροφορία ότι βρίσκεται στο Άγιο Όρος, θα είχα μπει μέσα. Εσείς δεν το κάνατε, απλά μείνατε στις εικασίες».

Η απολογία της μητέρας του Κωστή Πολύζου ολοκληρώθηκε με την ίδια να είναι εμφανώς φορτισμένη, δηλώνοντας αθώα, πως δεν έχει κάνει κακό στο παιδί της και πως η ίδια θέλει να βρεθούν οι ένοχοι. Η δίκη συνεχίστηκε με την απολογία του πατριού του Κωστή Πολύζου.

newsit