Στα χέρια της αστυνομίας μέλη σπείρας ναρκωτικών στην Κομοτηνή

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν δύο άτομα 28 ετών για εισαγωγή ναρκωτικών από την Τουρκία. Η σύλληψη έγινε κοντά στην πόλη του Διδυμότειχου.

Οι δύο αλλοδαποί, που όπως προέκυψε είναι μέλη σπείρας, εισήγαγαν στη χώρα μας ηρωίνη βάρους 1.029 γραμμαρίων. Πέρασαν από την Τουρκία με τη χρήση πλαστικής βάρκας ενώ συνέχισαν πεζή.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν χτες στο μεσημέρι στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, στην οποία συνέδραμαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος που εισάγει από την Τουρκία στη χώρα μας ποσότητες ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι κατά τη σύλληψη τους οι δράστες αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς προκειμένου να την αποφύγουν. Κατασχέθηκαν η συσκευασία ηρωίνης , η πλαστική βάρκα και τα κουπιά της καθώς και μια τρόμπα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.