Στην φυλακή οδηγείται η δασκάλα που είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση!

Είχε υποσχεθεί στριπτίζ σε μαθητή της!

Στην φυλακή οδηγείται η δασκάλα που είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανήλικου μαθητή της! Του είχε τάξει στριπτίζ! Ο λόγος για την 43χρονη, Λυδία Μίλιγγαν η οποία κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς τις κατηγορίες που της είχαν προσάψει όταν η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.Δείτε ακόμα:

Όπως έγινε γνωστό, η καθηγήτρια από το Λίβερπουλ είχε κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να βρεθεί με τον 15χρονο μαθητή, με τον δικαστή Γκάρι Γουντχολ να τονίζει: «Είναι ξεκάθαρο οτι νιώθατε μία έλξη για το συγκεκριμένο αγόρι. Αλλάξατε μέχρι και τον τρόπο που ντυνόσασταν στην δουλειά». Μάλιστα η 43χρονη φέρεται να είχε πει σε συνάδελφό της ότι θα περιποιηθεί το σώμα της προκειμένου να δείχνει ωραία όταν θα κάνει στριπτίζ στον 15χρονο.

«Δεν ήθελα να στείλω τα μηνύματα στον 15χρονο»

Δασκάλα φυλακή

Ωστόσο η ίδια απαντώντας για τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν είπε ότι δεν ήθελε να τα στείλει στον 15χρονο, αλλά σε έναν συνάδελφό της με τον οποίο είχε σχέση. Σημειώνεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας το παρών στο δικαστήριο έδωσε ο άνδρας της 43χρονος καθηγήτριας ο οποίος άκουσε σοκαρισμένος όλες τις λεπτομέρειες για την γυναίκα του.