Συγκινεί η Νανά Παλαιτσάκη: Μιλά για την απώλεια του πρώην συζύγου της

Ο Κώστας Σγόντζος είχε γίνει γνωστός από την παρουσίαση της εκπομπής «Μουσικό καλειδοσκόπιο» και τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα»

Τον περασμένο Απρίλιο, ο ραδιοφωνικός παραγωγός – δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Κώστας Σγόντζος, έφυγε από τη ζωή μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο ίδιος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της εκπομπής «Μουσικό καλειδοσκόπιο» και τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα».

Η Νανά Παλαιτσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Epsresso» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του Κώστα Σγόντζου, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη. «Η ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου με τον οποίο έχεις ζήσει είναι επώδυνη. Τελειώνει ένα μεγάλο κομμάτι του παρελθόντος, το οποίο παίρνει μαζί και πολύ καλές στιγμές. Υπήρξε περίοδος μεγάλου πένθους και τη διαχειρίστηκα και με τις κόρες του, Ολίβια και Ελένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Κώστας Σγόντζος: Η Νανά Παλαιτσάκη έμαθε στον αέρα της εκπομπής τον θάνατό του (vid)

Υστέρα από τρεις γάμους, είστε έτοιμη για έναν επόμενο; «Δεν θα πω τη λέξη “ποτέ”! H ζωή είναι έτοιμη να σου κάνει την πιο απροσδόκητη “μετωπική”. Προς το παρόν, έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου και ζω ελεύθερη, χωρίς να προγραμματίζω. Αλλά συγκατοικώ. Όχι με έναν, αλλά με τέσσερις, μεταξύ των οποίων ο Επίκουρος, ο Πλάτωνας, ο Ματθαίος Γιοσαφάτ και ο Φιβάζ! Και το απολαμβάνω! Κατέληξα πρόσφατα πως, αν κάποιος βρει χρόνο να διαβάσει Πλάτωνα, θα λύσει τα μεγαλύτερα υπαρξιακά του προβλήματα. Φέτος, είδαμε στις παραλίες celebrities να διαβάζουν επίσης αρχαίους φιλοσόφους. Είναι καλύτερο από το να κάθονται κρατώντας στο χέρι ένα σεξουαλικό αντικείμενο. Αν μερικοί από τους χιλιάδες followers τους σκεφτούν πως αυτές διαβάζουν Πλάτωνα και έχουν ωραίο κ@@ο, ίσως δελεαστούν να διαβάσουν φιλοσοφία», απάντησε στη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα.