Σχολείο στην Κίνα αποφάσισε να φέρει pole dancer για να γιορτάσει την έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Πρωτότυπο μεν, ακατάλληλο για μικρά παιδιά δε! Στη Κίνα είπαν να πρωτοτυπήσουν και κατά τη διάρκεια του προγράμματος για την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε σχολείο, αποφάσισαν να φέρουν χορεύτρια pole dancing για να το …γιορτάσουν, αφήνοντας τους γονείς άναυδους!

Η γυναίκα, φορώντας μαύρο σορτς και ένα μαύρο τοπ, φαίνεται στο βίντεο να εκτελεί τις ασκήσεις στον ειδικό στύλο. Μικρά παιδιά και γονείς φαίνονται να παρακολουθούν την «καλλιτέχνη» να κάνει την παράστασή της, την Δευτέρα.

Ο δημοσιογράφος Μάικλ Στάνταρτ, τα παιδιά του οποίου φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο, μοιράστηκε το βίντεο στο διαδίκτυο και έγραψε: «Τρέλα. Προσπαθούμε να τα πάρουμε από εκεί και να πάρουμε πίσω τα δίδακτρά μας».

Ανέφερε επίσης, πως υπήρχε αρκετές αφίσες για μια σχολή pole dance στο νηπιαγωγείο και υπέθεσε πως ο διευθυντής είχε πληρωθεί για να τις επιτρέψει

Σε ένα άλλο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος δημοσιογράφος, μια γυναίκα φαίνεται να χορεύει προκλητικά. «Ο διευθυντής έκλεισε το τηλέφωνο στην γυναίκα μου λέγοντας της ότι είναι «διεθνής και καλή άσκηση» …. ναι φυσικά για ενήλικες ίσως, όχι για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Ο διευθυντής του νηπιαγωγείο απολύθηκε μετά το περίεργο αυτό περιστατικό από την εκπαιδευτική αρχή στην κινεζική πόλη Σέντζεν.

Τα βίντεο της παράδοξης αυτής παράστασης έγιναν φυσικά viral στο Twitter και στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: www.iefimerida.gr