Σύγκρουση κορυφής στη Βουλή – Τσίπρας: «Θα το πιείτε το πικρό ποτήρι κ. Μητσοτάκη» – Κυριάκος: «Καιρός να αναμετρηθείτε με το αμαρτωλό παρελθόν σας»

Από τη συζήτηση θα απουσιάζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού στο Καζακστάν.

Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 το πρωί με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει και τα βασικά σημεία του «αναπτυξιακού σχεδίου».

Μετά τον πρωθυπουργό τον λόγο θα λάβει η κυρία Γεννηματά που έχει ζητήσει την σχετική συζήτηση και η οποία αναμένεται να ζητήσει εκλογές «εδώ και τώρα».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξαπολύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την δράση του «Ρουβίκωνα» και άλλων ακραίων ομάδων.

Αναμένεται να επιμείνει στο «ολιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης» για το οποίο, όπως θα πει, είναι ένα «σχέδιο ολιστικής ασάφειας».

Να σημειωθεί ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εκπροσωπηθούν από τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο Θανάση Παπαχριστόπουλο.

crashonline