Το μισό Twitter ψάχνει να βρει ποιος είναι ο Χρήστος Σίμος!

Ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είναι ο Χρήστος Σίμος, μετά την απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

Ο Χρήστος Σίμος είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σύμφωνα με το… διαδικτυακό μύθο, το 2012 άνηκε στην ομάδα υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, που μέσα από την Κουμουνδούρου έδιναν την «μάχη του πληκτρολογίου» εν όψει εκλογών, με φανερούς και μη λογαριασμούς στα Μέσα Κοιωνικής Δικτύωσης, εκεί που το Twitter διακρίνεται μακράν ως το πιο πολιτικoποιημένο!

Παρά τους τίτλους σπουδών που φέρει και που σαφώς του δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβει μία τέτοια θέση, η σπέκουλα και η κριτική στο Twitter έχει ήδη ξεκινήσει, με τους λεγόμενους δεξιούς λογαριασμούς να ρίχνουν μαύρο δάκρυ και να ψάχνουν να βρουν αν ο Σίμος υπήρξε λογαριασμός troll.

Οι περισσότεροι έχουν πέσει πάνω στο χρήστη @Gerogriniaris ο οποίος το διαψεύδει κατηγορηματικά. Ο Γερογκρινιάρης είναι μέλος του Twitter από τον Απρίλη του 2011, πολύ πριν συσταθεί η επικοινωνιακή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι υποστηρίζουν πως είναι ο @adiasistos. Όπως και να έχει, ο Χρήστος Σίμος (όπως και η πρόσφατα διορισμένη γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κατερίνα Εξερτζόγλου) διαθέτει όλα τα προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση.