Τραγικές εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με τον παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλο, αφού τον παγώνουν στο Open!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου με το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ σε μερικές μέρες, ο Λάκης αλλάζει ρότα και στρέφεται και πάλι στο θέατρο. Έχετε δει και αυτό;

Λαζόπουλος

«Σενάριο μεταγραφής προς το παρόν δεν παίζει. Δεν υπάρχει σενάριο να κάνει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ το φθινόπωρο του 2019, γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Παύλο Χαϊκάλη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο Βρετάνια, όπου θα ανεβάσουν το «Βρε καλώς τους». Στο Open είπαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά από τον Γενάρη του 2020. Αλλά από τώρα μέχρι τον Γενάρη δεν δεσμεύεται καμία από τις δύο πλευρές» τόνισε ο δημοσιογράφος!

Λάκης Λαζόπουλος: Απασφάλισε ο παρουσιαστής! – Η on air ατάκα για το κόψιμο της εκπομπής του!

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε χτες στην μικρή οθόνη με το Αλ Τσαντίρί Νιουζ και με το Αλ Σιχτίρι μέσα από την συχνότητα του Open και απάντησε για το κόψιμο της εκπομπής!

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, υπήρχαν δημοσιεύματα πως από το κανάλι αποφάσισαν η εκπομπή του να μειωθεί κατά μία ώρα και να ολοκληρώνεται στις 23:00, και όχι στις 00.

Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης θέλησε να δώσει μία απάντηση σε όλα και αυτά και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να λύσω και κάτι, κανονικά ήταν Αλ Σιχτίρι δεν θα είναι όμως Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μία έμπνευση.

Λάκης Λαζόπουλος

Να οργανώσω μία συζήτηση και να ρίξω φως στην Ιστορία, αλλά το κανάλι θεώρησε αλλά καλά θεώρησε ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μία άλλη εκπομπή. Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή και να μην ακολουθεί μία ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια εκπομπή που να λέγεται “Φως στην Ιστορία” και να είμαι από κάτω εκεί με εσάς και να ρωτάτε και να ρωτάμε όλοι και να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους και εμείς να ρωτάμε να μαθαίνουμε.

Είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, όποτε δεν πρόλαβα να οργανώσω όλο αυτό και άκουσα διάφορα. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι την επόμενη Τρίτη εδώ, στο Αλ Σιχτίρι.».

Λέτε να πάει με την κούκλα Ελληνίδα που παίζει στο τελευταίο του βίντεο κλιπ, όπως σας είχαμε αποκαλύψει;