Τραγικές ώρες για Μαίρη Μπάρκουλη: «Ένα μήνα δίνουν οι γιατροί…» Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο [φωτο]

Γιατί περνάει τραγικές ώρες η Μαίρη Μπάρκουλη;

Δύσκολες ώρες περνά η χήρα του μεγάλου μας ηθοποιού Αντρέα Μπάρκουλη, καθώς, η μητέρα της, που στάθηκε όπως περιγράφει η ίδια βράχος δίπλα της και της έδινε δύναμη για να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της ζωής της, είναι σοβαρά άρρωστη στο νοσοκομείο και δυστυχώς οι γιατροί της δίνουν ελάχιστο χρόνο ζωής!

Η Μαίρη Μπάρκουλη, που στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της Ανδρέα μέχρι την τελευταία στιγμή υπόσχεται ότι θα κάνει το ίδιο και με την αγαπημένη της μητέρα που πάντα ήταν δίπλα της πάντα τη βοήθησε και θυσιάστηκε για τα παιδιά της.

Η Μαίρη Μπάρκουλη δημοσίευσε τη φωτογραφία της μητέρας της από το νοσοκομείο στο προφίλ της στο facebook και συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια αγάπης για τη μητέρα της!

«Αχ Μάνα… Πόσο με πονάει που σε βλέπω μέρα με τη μέρα να χάνεις τις δυνάμεις σου… Ένα μήνα είπαν οι γιατροί.. Έπαθες και πνευμονική εμβολη…. Πικραμενη και με παράπονα… Κι εγώ να σου λέω να μη σε νοιάζει… Εγώ με τον Νικόλα είμαστε κοντά σου..

Όπως με φροντιζες μάνα θα σε φροντίσω κι εγώ.. Έμενες νηστικη για να φάμε εμείς.. Το φτωχικό σου πάντα ανοιχτό για όλους…. Μου λείπει η δύναμη σου…. Αυτή που με έκανε να αντέχω στα δύσκολα» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

fimes