Τραγωδία: Έσπασε στα δύο «ρόδα» σε λούνα πάρκ! Δύο νεκροί και 15 τραυματίες! (Video)

Ένα τρομακτικό δυστύχημα που σοκάρει!

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη στην Ινδία όταν ρόδα σε λούνα παρκ έσπασε στα δύο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άνθρωποι! Δεκαπέντε άνθρωποι ακόμα τραυματίστηκαν!

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Κανκάρια όταν το παιχνίδι με τίτλο Discovery έσπασε στα δύο με τη βάση του, στην οποία κάθονταν επισκέπτες του λούνα παρκ να πέφτει στο κενό. Να σας θυμίσουμε και μια 19χρονη που έχασε την ζωή της σε λούνα παρκ στην πόλη Τζιζάκ!

Οι νεκροίείναι ηλικίας 24 και 22 ετών ενώ οι τραυματίες από 16 έως 26 ετών. Σοκ προκαλεί το βίντεο από την Ινδία που δείχνει τη στιγμή που μια «ρόδα» σε λούνα παρκ κυριολεκτικά έσπασε στα δύο με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή του και τουλάχιστον άλλοι 15 να τραυματιστούν.

Νεκροί λούνα παρκ δυστύχημα

Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει τους υπευθύνους του λούνα παρκ με τις έρευνες να επικεντρώνονται τόσο στον τρόπο λειτουργίας όσο και στο καθεσώς συντήρησης του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Σοκ στο Λούνα Παρκ: Γυναίκα έπεσε από περιστρεφόμενη “γόνδολα”! (Video)

Μεξικό λούνα παρκ ατύχημα

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Μεξικό όταν μια γυναίκα έπεσε από περιστρεφόμενη «γόνδολα».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μάλιστα, μετά την πτώση της η γυναίκα παρασύρεται από την «γόνδολα» που συνεχίζει την κίνησή της.

Αμέσως μετά την πτώση της γυναίκας, πάντως, οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου παιχνιδιού επιβράδυναν τη γόνδολα.

Παρά την πτώση και την παράσυρσή της η γυναίκα κατάφερε να σηκωθεί χωρίς να έχει γίνει γνωστή η έκταση του τραυματισμού της.