Φίλος του Ζακ: «Ετσι έλεγες ότι θα φύγεις, με θεαματική έξοδο»

Δεκάδες είναι τα μηνύματα για τον Ζακ Κωστόπουλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια. Κάποια από αυτά προέρχονται από φίλους του, που τα δημοσιεύουν στα social media, ενώ αρκετοί αφήνουν μηνύματα και λουλούδια στον χώρο όπου έχασε τη ζωή του.

Ενα μήνυμα φίλου του, αναφέρει: «Έφυγες πολύ άδικα γαμώτο… Όλα αυτά τα χρόνια πάλευες με θεούς και δαίμονες… Τελευταία τα είχες καταφέρει γαμώτο και αυτό είναι ακόμα πιο άδικο… Έκανες νέα αρχή, προσεχές τις εξετάσεις σου, και είχες αρχίσει να μπαίνεις σε μια ρουτίνα… Έφυγες άδικα αλλά ακόμα και με το θάνατό σου έκανες ακόμα ένα καλό… Και όπως πάντα έλεγες… Ο θάνατος σου θα μείνει στην ιστορία… Έγινε σκάνδαλο και όχι απλά ένας θανατούλης… Έτσι έλεγες πάντα θα φύγεις με θεαματική έξοδο… Έτσι και έκανες… Δικαιοσύνη θα αποδοθεί να είσαι σίγουρος… Γλέντα τους νέους σου φίλους όπου κι αν είσαι και θα τα ξαναπούμε…. Φιλιά αγάπη….»

Ένα χαρτί γράφει «Η ελληνική κοινωνία σκότωσε τον Ζακ Κωστόπουλο, το μίσος, η ομοφοβία…», ένα άλλο «Καλό ταξίδι Ζακ», ενώ μπροστά από την πόρτα του κλειστού κοσμηματοπωλείου υπάρχει γραμμένη με σπρέι η λέξη «ΔΟΛΟΦΟΝΕ».