Φθιώτιδα: Οι κάτοικοι δεν θέλουν να δημιουργηθεί hotspot! (Video)

Έντονες αντιδράσεις…

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το στρατόπεδο «Παπαποστόλου» στην Φθιώτιδα, αντιδρούν οι κάτοικοι της Στυλίδας, στην ενδεχόμενη δημιουργία hotspot στον Καραβόμυλο.

«Εμείς δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε αντίθετοι στην φιλοξενία προσφύγων, αλλά όχι με τέτοιες αιφνιδιαστικές μεθόδους» δήλωσε χαρακτηριστικά η δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου, η οποία δύο μέρες νωρίτερα (03/09) συγκάλεσε το δημοτικό συμβούλιο για να εξετάσει τη συγκεκριμένη κατάσταση.

«Εδώ δεν θα έρθουν. Θα μας τινάξουν στον αέρα, είναι τελειωμένη υπόθεση, αν έρθουν θα χυθεί αίμα», έλεγαν ορισμένοι από τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί.

Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και μετά από επικοινωνία του με το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνεται πως θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης στο στρατόπεδο «Γεώργιου Παπαποστόλου», που βρίσκεται δίπλα στα σπίτια, για να δημιουργηθεί ένα κέντρο προσωρινής φιλοξενίας, ώστε μέσα στον Σεπτέμβριο να φτάσουν στην Ανατολική Φθιώτιδα, οι πρόσφυγες.