Χάρης Ρώμας: “Δεν ακούω τίποτα και κανέναν πια!”

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με συνάδελφο του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με την συνάδελφό του Ελένη Ράντου και δήλωσε πως πια δεν ακούει τίποτα και κανέναν! Έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και την Φαίη Σκορδά!

Η ερώτηση έγινε όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια, πως είναι ένας ρόλος που δεν θα μπορούσε να τον κάνει σήμερα, ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε ελαφρώς!

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ.

Χάρης Ρώμας συνάδελφος Ελένη Ράντου

Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει, εμείς κάνουμε το Καφέ με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.

Όπως είναι σε όλους γνωστό ο Χάρης Ρώμας δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα για αυτόν και μίλησε ανοιχτά για το θέμα που προέκυψε!