Αποκλειστικό-Έγγραφο απο την Εισαγγελία καίει κορυφαίο τραγουδιστή “Είναι ψεύτης”

Έχουμε στα χέρια μας το “έγγραφο ντοκουμέντο” που αφορά σε κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή, που όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερα προβλήματα καλείται ν΄αντιμετωπίσει. Κάποιοι μάλιστα λένε πώς εκρεμμούν τρείς πολύ σοβαρές κατηγορίες για τις οποίες θα κληθεί τόσο ο ίδιος αλλά και οι ψευδομάρτυρές του να περάσουν απο το ανακριτικό γραφείο.

Το έγγραφο είναι απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Η Αντιεισαγγελέας Σοφία Διπλοϊδου στέλνει στο σκαμνί τόσο τον τραγουδιστή αλλά και τρείς ακόμη συνεργάτες του για τα εξής αδικήματα. Της “Ψευδούς κατάθεσης” της “συκοφαντικής δυσφήμισης” και της “ηθικής αυτουργίας στις ανωτέρου πράξεις απο κοινού”.

Στο σκεπτικό της η Αντιεισαγγελέας εξηγεί γιατί οι συνεργάτες του τραγουδιστή προσπάθησαν να παραπλανήσουν με δόλο το δικαστήριο καταθέτοντας ψέματα μετά απο μήνυση που έχει καταθέσει αλλά και αγωγή εναντίον του καλλιτέχνη, ο μέχρι πρίν απο ενάμιση χρόνο στενός συνεργάτης και λογιστής του Νίκος Π.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται τον Μάρτιο του 2021, ωστόσο οι εκρεμμότητες του τραγουδιστή με την δικαιοσύνη είναι πολλές και εξαιρετικά σοβαρές.