Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι βλαμμένος! Μαγεύτηκα από τα ,,,,,,,,,,. »

Διάθεση για πολλές αποκαλύψεις είχε ο Δημήτρης Σταρόβας – «Μαγεύτηκα από τα μπιλιάρδα και σταμάτησα το σχολείο. Είμαι βλαμμένος», είπε σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη – Για πρώτη φορά αποκάλυψε το πραγματικό του επίθετο

Διάθεση για πολλές αποκαλύψεις είχε ο Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε καθώς ο πατέρας του τον εγκατέλειψε πριν γεννηθεί, για την απόφασή του να μην τελειώσει το σχολείο ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε το πραγματικό του επίθετο.

«Ο πατέρας μου μάς άφησε πριν γεννηθώ. Η μητέρα μου έκανε 2-3 δουλειές για να με φροντίσει. Δεν τον γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου. Είχε αρραβωνιαστεί με τη μάνα μου, έμεινε έγκυος η μητέρα μου και για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε.

Στην πέμπτη γυμνασίου σταμάτησα το σχολείο, ήταν εξατάξιο τότε, δεν υπήρχε λύκειο. Μαγεύτηκα με τα μπιλιάρδα και τα παράτησα. Είμαι… βλαμμένος. Δεν ξαναπήγα στο σχολείο, παρότι ήμουν καλός μαθητής, κάτω από 19 δεν έπεσα ποτέ. Μου έλεγε η μαμά μου, αλλά τι να κάνει; Όχι, δεν το μετάνιωσα γιατί πιστεύω περισσότερο στην κοινωνική μόρφωση χωρίς να μειώνω βέβαια την ακαδημαϊκή. Ποτέ δεν σκέφτηκα να γυρίσω και να το τελειώσω. Και δεν μου έλειψε μέχρι τώρα.

Η μητέρα μου παντρεύτηκε πρώτη φορά για να γλιτώσει από τον τίτλο της… τάδε με το εξώγαμο, ήταν σκληρά τα πράγματα τότε και πήρα το όνομα του πατριού μου, του Σταρόβα. Μέχρι τα 13 μου παντρεύτηκε η μητέρα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας, να και κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Αυτό ήταν το πατρικό της μάνας μου. Επειδή δεν είχε παντρευτεί τον πατέρα μου, είχα πάρει εγώ το δικό της», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα