Ελένη Φουρέιρα: «Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά νιώθω Ελληνίδα»

Από την μέρα που έπεσαν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας η Ελένη Φουρέιρα απασχόλησε τόσο με την εκρηκτική εμφάνισή της όσο και με την καταγωγή της. Κανένας δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό.

Αν θυμάστε, μερικά χρόνια πριν, όταν την ρωτούσαν για το επίθετό της η τραγουδίστρια εξηγούσε πως έχει ρίζες από το Μεξικό! Και παρά την προσπάθεια των ΜΜΕ να αποδείξουν ότι η πραγματική καταγωγή της ήταν από την Αλβανία, η τραγουδίστρια προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να το διαψεύσει… και παραδεχόμαστε πως το είχε καταφέρει, μέχρι την μέρα που ο τηλεοπτικός σταθμός star αποκάλυψε το πραγματικό της επώνυμο «FOURERA ENTELA KRISTAQ».

Τότε να υπενθυμίσουμε ότι για άλλη μια φορά όλοι την έκριναν. «Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού», δήλωνε την περίοδο εκείνη. Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως ήταν ιδιαίτερα περήφανη για την καταγωγή της.

Και ενώ εν έτη 2018, όλοι αποδεχθήκαμε και σεβαστήκαμε τον λόγο που το είχε κρύψει… η Ελένη, με τις νέες δηλώσεις για την καταγωγή της σπείρει ξανά τον πανικό! Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή ενώ πριν δήλωνε και επίσημα Αλβανίδα, τώρα δηλώνει ξανά Ελληνίδα! Όχι ότι έχουμε πρόβλημα με τις καταγωγές, αλλά μας κάνει εντύπωση! «Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά επειδή δεν έχω ζήσει εκεί εγώ νιώθω Ελληνίδα. Όταν είσαι 20 κάτι χρόνια σε μια χώρα και σε έχει μεγαλώσει και σε έχει κάνει αυτό που είσαι, αν με ρωτήσεις από που είσαι θα σου πω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία αλλά είμαι Ελληνίδα. Σέβομαι και αγαπώ την Αλβανία και θέλω να κάνω πράγματα εκεί, όμως έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα και η νοοτροπία μου είναι ελληνική. Όταν πηγαίνω στην Αλβανία λένε ήρθε η Ελληνίδα κι εδώ οι μισοί λένε ήρθε η Αλβανίδα. Νιώθω Ελληνοαλβανίδα και λίγο Κύπρια τώρα πια”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Φωλιά του Κούκου».