Πλούσιο παρασκήνιο στον Σκαϊ. To «κόψιμο» της Μπόμπα, το θρίλερ με το Σάκη και οι αντιγραφές

Πέντε μήνες νωρίτερα σας είχα αποκαλύψει για το τι πρόκειται να συμβεί με την περίπτωση της «μελαχρινής Κωνσταντίνας Σπυροπούλου» – λόγω της παρεμφερούς χροιάς της φωνής – Χριστίνας Μπόμπα και το «Τhe Voice» και το θέμα παρουσιάστηκε στο «Μεσημέρι» του Λιάγκα ως αποκλειστικό γιατί πλέον πρέπει τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους. Θυμηθείτε εδώ:

Από τότε λοιπόν είχε τελειώσει η Μπόμπα από το κανάλι καθώς από το δεύτερο κιόλας live του «The Voice» η διοίκηση ήθελε την απομάκρυνσή της. Τότε παρενέβη ο Ατζούν και την έσωσε.

Τώρα θα προσπαθήσει να σώσει το φίλο του Σάκη Τανιμανίδη.

Από τον ΣΚΑΪ συζητούν για «Survivor» στο Β’ μισό της σεζόν όμως δεν θέλουν καθόλου τον Τανιμανίδη και μαθαίνω πως το μαντάτα έχουν ήδη διαμυνηθεί στον Ατζούν Ιλίτζαλι μέσω τηλεδιάσκεψης και με την επισήμανση πως αυτή τη φορά για να προχωρήσει το «Survivor» ο ΣΚΑΪ θα είναι αυτός που θα επιλέξει το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης. Ούτε ο «Ντάνος» θα είναι καθώς ο προφορικός του λόγος είναι «φτωχός» για τηλεόραση και περιγραφή αθλημάτων.

Ο Ατζούν από την άλλη προτείνει στην παρουσίαση τον Τανιμανίδη για μια ακόμη σεζόν. Το θέμα δεν θα κλείσει τώρα καθώς πρώτα πρέπει να κλείσει «Survivor» και αυτό δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από το φθινόπωρο οπότε θα υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο οι πρώτες ενδείξεις για το αν οδηγούμαστε σε δεύτερο κύμα κορονοϊού.