Σάλος με το βίντεο του Νίκου Χατζηνικολάου: Ομαδικό κράξιμο στα social media

“Χαμός” επικρατεί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο λόγος; Ένα βίντεο που δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης (02/06) ο παρουσιαστής.

Πριν από λίγες ημέρες, το Athensmagazine.gr σας είχε αναφέρει, ότι ο κεντρικός παρουσιαστής του Ant1, έχει πέμπτο παιδί. Αναφερόμασταν φυσικά, στον snow, το σκύλο της οικογένειας. Αρκετές είναι οι φορές, λοιπόν, που ο παρουσιαστής έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του σκυλιού στα social

Το ίδιο έκανε και χθες το βράδυ, αφού επέλεξε να δημοσιεύσει ένα βίντεο, όπου φαίνεται το σκυλί, να τρώει ένα παγωτό. Το βίντεο αυτό, ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν τα αρνητικά σχόλια των follower του, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που “έτρεξαν” να αναφέρουν, ότι απαγορεύεται τα σκυλιά να τρώνε παγωτό και γενικά γλυκά

Φυσικά, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στη λεζάντα του βίντεο, τόνισε πως πρόκειται για διαιτητικό παγωτό κατάλληλο για διαβητικούς. “Το πρώτο παγωτό! Διαιτητικό! Για διαβητικούς… 0% θα τρώμε φέτος και ο Snow και εμείς,μετά το… ξεσάλωμα της καραντίνας!”, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ιδού κάποια από τα αρνητικά σχόλια των follower του:

Νίκος Χατζηνικολάου σχόλια

Χατζηνικολάου instagram

Νίκος Χατζηνικολάου σχόλια

αρνητικά σχόλια για Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην παραλία με την κόρη του – Λιώσαμε με τη φωτογραφία τους

Μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του, δημοσίευσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν και “τρέλαναν” το διαδίκτυο.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, αφού μας παρουσίασε το δεύτερο γιο του, θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα σε όλους και να καλωσορίσει το καλοκαίρι, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές. Όπως θα δείτε και παρακάτω, στη φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με την κόρη του Εύα, λίγο πριν βουτήξουν στα νερά.

“Καλημέρα! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Αυτό θα το ζήσουμε άραγε φέτος;”, έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή παρακάτω:

Νίκος Χατζηνικολάου κόρη

Το διαβάσαμε εδώ