“Υπάρχουν ώρες που θέλω να μαζέψω τα πράγματα μου σε μια βαλίτσα και να φύγω από το σπίτι χωρίς να πω ούτε γεια”

Αντώνης Βλοντάκης

“Νομίζω ότι από όλα αυτά που έχω κάνει, η πιο δύσκολη δουλειά είναι αυτή του πατέρα”

Ο Αντώνης Βλοντάκης θέλει, σε στιγμές, να μαζέψει τα πράγματα από το σπίτι και να μην πει ούτε γεια

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Βλοντάκης στο Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Μέσα σε όλα, ο γνωστός πολίστας και πρωταγωνιστής στο σίριαλ του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα” εξήγησε ποιες στιγμές θα ήθελε να αποχωρήσει από την οικία του δίχως ένα γεια!

“Ο γιος μου ασχολείται με το πόλο αλλά δεν τον προπονώ εγώ” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Βλοντάκης εξηγώντας πως “είναι 13 χρονών και δεν μπορεί να διαχειριστεί ποιον έχει απέναντι του, δηλαδή τον πατέρα του ή τον προπονητή του”.

“Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν, όμως, με το πόλο γιατί δεν ήθελα ποτέ να μπουν στη διαδικασία να τα συγκρίνουν μαζί μου. Οπότε οι κόρες μου παίζουν βόλεϊ ενώ τον γιο μου τον είχα ξεκινήσει στο μπάσκετ. Επειδή είναι ένα παιδί όμως πολύ εξωστρεφές και κοινωνικό, πιο πολύ ώρα μίλαγε παρά έπαιζε. Έτσι τον πήρα από το μπάσκετ και τον έβαλα στην πισίνα” πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις κόρες του, στις οποίες και σαν πατέρας έχει και αδυναμία, ο Αντώνης Βλοντάκης παραδέχθηκε πως  “οι κόρες μου είναι 15 και 16 χρονών. Δύσκολη ηλικία, πολύ δύσκολη ηλικία. Δηλαδή υπάρχουν ώρες και στιγμές που θέλω να μαζέψω τα πράγματα μου σε μια βαλίτσα και να φύγω και να μην πω ούτε γεια. Σε πιάνει μια τρέλα”!

“Νομίζω ότι από όλα αυτά που έχω κάνει, η πιο δύσκολη δουλειά είναι αυτή του πατέρα” συμπλήρωσε, με χαμόγελο, σε άλλο σημείο ο πολίστας