70χρονος Βολιώτης βγήκε ραντεβού με μία 33χρονη και ο φίλος της τον… έγδυσε

Μία δραματική εμπειρία έζησε ένας 70χρονος Βολιώτης βγαίνοντας ραντεβού με μία γυναίκα που είχε λιγότερα κι από τα μισά του χρόνια!

Μετά από βόλτα με μία 33χρονη γυναίκα, την άλλη μέρα το πρωί διαπίστωσε ότι από το σπίτι του έλειπαν προσωπικά του αντικείμενα και συγκεκριμένα ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ο παθών κατέφυγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε κλοπή όμως βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου προόδευσαν και οδήγησαν και στους δράστες.

Πίσω από την κλοπή διαπιστώθηκε ότι κρυβόταν ένα ζευγάρι, μία 33χρονη γυναίκα και ένας 36χρονος άνδρας. Η 33χρονη ήταν η γυναίκα με την οποία ο 70χρονος είχε βγει ραντεβού όταν σημειώθηκε η κλοπή. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας η δράστιδα εκμεταλλευόμενη προσωπική της γνωριμία με τον παθόντα ευρισκόμενη στο σπίτι του άφησε ανοιχτό το παράθυρο του μπάνιου και στη συνέχεια έπεισε τον 70χρονο να βγουν έξω από το σπίτι. Στο διάστημα της απουσίας της ο 36χρονος φίλος της βρήκε την ευκαιρία και μπήκε στο σπίτι από το ανοιχτό παράθυρο και έκλεψε το φορητό υπολογιστή. Μάλιστα το lap top βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και αποδόθηκε στον παθόντα. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία κατά των συλληφθέντων για κλοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr