Αποκλειστικό : Λένε BYE στο Δημήτρη Παλαιολόγου ; ποιοί και γιατί τον αποχαιρετούν ;

Όχι, ο Δημήτρης Παλαιολόγου δεν θα μας αποχαιρετούσε ποτέ!

Πάντα πιστός και πρόθυμος στις επιθυμίες των θαυμαστών του είναι εδώ για να προσφέρει χαρά, γέλιο και αστείρευτες δόσεις αισιοδοξίας! Γιατί απλά, έτσι είναι ο Δημήτρης ! Και αυτή τη φορά ξαναχτυπά μέσω του τραγουδιού… του τραγουδιού που ο  κόσμος, μέσα απ’ αυτό, τον γνώρισε , τον αγάπησε και συνεχίζει να τον αγαπάει δείχνοντάς του το διαρκώς.

Λίγο πριν την έναρξη λοιπόν της νέας τηλεοπτικής  σεζόν εκτός από την εκπομπή του «Palaiologou Show» που  προβάλετε στο  ανερχόμενο ενημερωτικό, τηλεοπτικό και ψυχαγωγικό κανάλι  ALERT tv που μπήκε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα τελευταία 3 χρόνια  ,θα τον δούμε και σε πάνελ Gossip γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής   σε πανελλαδικό  κανάλι . Ο Δημήτρης μας εκπλήσσει για ακόμα μία φορά και επανέρχεται δυναμικά στη δισκογραφία!

Προάγγελος του το remix ενός τραγουδιού που τον έχει σημαδέψει και ακούει στον τίτλο Bye Bi ! Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ο Δημήτρης δεν έμεινε φυσικά μόνο σ’ αυτό! Ολοκαίνουριο video clip του τραγουδιού συνοδεύει την επιστροφή του! Μάλιστα, έγκυρες πηγές μας διαβεβαιώνουν πως αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς ήδη έχει δεχτεί πρόταση και για καινούριο single!           Καλοτάξιδο Δημήτρη !!!!

Τιτλος : «Bye-bi» Club remix 2018

Τραγούδι : Δημήτρης Παλαιολόγου

Μουσική : Μανώλης Παλαιολόγου

Στίχοι : Δημήτρης Παλαιολόγου

Σκηνοθεσία – Σενάριο : Νικόλας Ζαχαρίου

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Δ/ση φωτογραφίας: Ηλίας Ταμπουραντζής NewsMusic

Επεξεργασία εικόνας : Visual effects , Νικόλας Ζαχαρίου

 

Σταυρούλα Δάμπαλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ