Αποσιώπηση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Γάτσιου από ΜΜΕ

Ανακοίνωση σχετικά με την αποσιώπηση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Γάτσιου από ΜΜΕ. Έχουν αντιληφθεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι στην Ελλάδα χρειάζεται να μπει νέο αίμα στην πολιτική για να αλλάξουν σελίδα τα πολιτικά πράγματα της χώρας;

Το αναρωτιέται αυτό κανείς, γιατί βλέπει ότι για τις εκλογές προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς προβάλλονται συστηματικά οι 7 υποψήφιοι που προέρχονται από τον κομματικό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ ή που έχουν υποστηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ επανειλημμένα και αποσιωπάται η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Γάτσιου.

Ενός υποψήφιου που όχι μόνο είναι διακεκριμένος και επιτυχημένος επαγγελματικά, με διεθνή αναγνώριση, αλλά και ο όποιος έχει διατυπώσει πολιτικές θέσεις και απόψεις που, αν μη τι άλλο, διακρίνονται για τον επιστημονικό τους χαρακτήρα και για την οξυδερκή αναλυτική μάτια τους.

Όμως ο συγκεκριμένος υποψήφιος δεν φαίνεται να υπάρχει για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Παρά το γεγονός ότι μόνος του και χωρίς μηχανισμό συγκέντρωσε σχεδόν πέντε χιλιάδες υπογραφές από απλούς πολίτες.

Παρά το γεγονός ότι έχει παρέμβει με τον πιο αναλυτικό και μεθοδικό τρόπο σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν στη διάρκεια της μέχρι τώρα προεκλογικής εκστρατείας και pαρά το γεγονός ότι είναι ο μόνος ο οποίος έχει δώσει στη δημοσιότητα τις πολιτικές του θέσεις με μια διακήρυξη που χαρακτηρίζεται για τη σοβαρότητα και την πληρότητά της.

Παρόλα αυτά, λοιπόν, ο συγκεκριμένος υποψήφιος φαίνεται να μην υπάρχει για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία προτιμούν τη δοκιμασμένη συνταγή της προσκόλλησης και της εξυπηρέτησης των εκπροσώπων του πολιτικού παρελθόντος της χώρας.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει το γιατί;