Δημήτρης Παλαιολόγου : Παρουσιαστής , τραγουδοποιός και εντέλει «Ηθοποιός» …Μα πόσα ταλέντα έχει πια αυτό το παιδί ;

Τελικά από ότι φαίνεται τα μαθήματα υποκριτικής που παρακολουθεί στη  γνωστή δραματική σχολή ( Θέατρο αλλαγών ) άρχισαν να αποδίδουν .

Καθώς ο ίδιος αυτό τον καιρό πραγματοποιεί γυρίσματα για μια κινηματογραφική ταινία γνωστής παραγωγής, που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο .

Επίσης θα κάνει ένα μικρό ρόλο 2 επεισοδίων για καινούργια σειρά με την επόμενη σεζόν που ξεκινάει σε πανελλαδικό κανάλι  .

Ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας είπε ακριβώς .

– “ Θέλω να κρατήσω χαμηλούς τόνους και γενικά χαμηλό προφίλ . Είναι σίγουρα ένα πολύ καλό πρώτο ξεκίνημα στην υποκριτική για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό .

Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο ο ρόλος αλλά κυρίως να αρέσει η σειρά    .Φέτος έχω δουλέψει πάρα πολύ και με την εκπομπή μου PALAIOLOGOU SHOW που πιστεύω ήταν η πιο προσγειωμένη και καλύτερη σεζόν της . Άρεσε πολύ στο κοινό και ιδιαίτερα η στήλη με τα Covers video clips  . Πιστεύω το έναυσμα για το μικρό αλλά περιεκτικό ρόλο μου στην ταινία ήταν το καινούριο μου Single INCOGNITO το οποίο ήταν πολύ πλούσια παραγωγή με εξωτερικά γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας που ήταν και πολύ επικίνδυνα……»

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΑΓΩΝ

Σε ερώτηση που του κάναμε αν θα τον δούμε και στο θεατρικό σανίδι …… απέφυγε να μας απαντήσει .

Όπως και να έχει από ότι βλέπετε θα δούνε πολλά τα ματάκια μας και φέτος …..

Φανταστείτε τι θα πει η Χρυσούλα Διαβάτη μόνο  αυτό σας λέω !

Δημήτρης Παλαιολόγου

Ο ίδιος μας δήλωσε ότι έχει δεχθεί πολύ μεγάλη κρητική και δεν τον ενδιαφέρουν  πλέον τα αρνητικά σχόλια.

– “ Όλα αυτά τα χρόνια έφαγα πολύ λάσπη και όμως άντεξα και αντέχω ! και μόνο η εξέλιξη και η ανοδική πορεία μου είναι που με ενδιαφέρει .Νομίζω μετά από 8 χρόνια έκθεσης στη τηλεόραση έχω αρχίσει να αποδεικνύω ότι δεν ήμουν απλά μια “φούσκα των reality παιχνιδιών“  .

– Κλείνω τ αφτιά μου και απλά συνεχίζω ….

Απολαύστε το νέο του single-video “INKOGNITO” και μερικά από τα covers videos που αγάπησε ο κόσμος την φετινή χρονιά μέσα από την τηλεόραση .

Single-video :Δημήτρης Παλαιολόγου 2019 “INKOGNITO”  4K EDITION

 

Covers video :Δημήτρης Παλαιολόγου »Κάποτε θα ‘μαστε μαζί 4K EDITION

 

Covers video : Δημήτρης Παλαιολόγου cover »Σήμερα» 4K EDITION