ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΈΦΕΡΕ ΝΕΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;;;

Ονομάζονται ως συνήθως «μεταγραφές» θυμίζοντας τις μετακινήσεις αθλητών και δημιουργώντας πάντα τριβές μεταξύ των κομμάτων. Όπως και να τις κρίνει ο καθένας, είτε ως «δικαίωμα» του εκάστοτε βουλευτή είτε ως «ποδοσφαιροποίηση» του δημόσιου βίου, οι μετακινήσεις βουλευτών από την μια κοινοβουλευτική ομάδα σε άλλη είναι μια ελληνική πραγματικότητα που τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί δραματικά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έρχεται στο φως ένα νέο σκάνδαλο!

Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πλησίαζε ο ίδιος συνεργάτες Βουλευτών με σκοπό να προσεγγίσει μέσω αυτών τους ίδιους τους Βουλευτές για την ένταξη τους στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτόν τον τρόπο και φέρνοντας νέους Βουλευτές στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο συγκεριμένος υπουργός κέρδισε την υπουργοποίηση του. Σας θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η κυβερνητική πλειοψηφία ήταν πολύ εύθραυστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν και πλήθος συνομιλιών για τις ενέργειες του συγκεκριμένου υπουργού οι οποίες θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες.

Το δημοσίευμα μας είναι πλήρως επιβεβαιωμένο και τυχόν πληροφορίες είναι στην διάθεση κάθε εισαγγελικής αρχής.