Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» με το Κώστα Μπακογιάννη η Κατερίνα Νικηφόρου

Φίλες και φίλοι,

Πριν από λίγους μήνες γνώρισα σε ένα καφέ, στο κέντρο της Αθήνας, τον Κώστα Μπακογιάννη. Προσκεκλημένη από φίλους που δεν ήθελα να πω όχι, βρέθηκα σε μια μικρή πολιτική συγκέντρωση. Οι προσδοκίες μου ήταν μηδαμινές, καθώς περίμενα να ακούσω ακόμα έναν «πολιτικό». Διαψεύστηκα ολοκληρωτικά μιας και συνάντησα έναν απλό και προσιτό άνθρωπο, που δεν έβγαζε λόγους αλλά συνομιλούσε, ρώταγε και άκουγε τα προβλήματα και τις ανησυχίες της παρέας. Έδειχνε προβληματισμένος για την ασφάλεια των κατοίκων στο κέντρο της Αθήνας, το ελάχιστο πράσινο, τις κακοτεχνίες στα πεζοδρόμια, τα σκουπίδια που πνίγουν κάθε γωνιά της πόλης μας…

Άκουγε με προσοχή γονείς να μιλούν για μια πόλη χωρίς υποδομές για τα παιδιά, χωρίς λειτουργικά πάρκα ,με σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία. Ο Κώστας Μπακογιάννης ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, ΑΚΟΥΓΕ, κάτι όχι αυτονόητο αλλά πολύ σημαντικό γιατί οι περισσότεροι υποψήφιοι μιλάνε για σχέδιο και λύση χωρίς καν να γνωρίζουν το πρόβλημα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης άκουσε, είδε, συζήτησε με τους κατοίκους, ασχολήθηκε με τα προβλήματα της Αθήνας και δούλεψε για μήνες φτιάχνοντας ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, που προσφέρει λύσεις όχι μόνο τα σοβαρά αλλά και τα καθημερινά, απλά προβλήματα των Αθηναίων.

Ένα πρόγραμμα που δίνει και σε μας τους νέους την ελπίδα να δούμε την πόλη μας ανθρώπινη, καθαρή και πάνω από όλα ασφαλή.

Βρίσκομαι δίπλα στον Κώστα Μπακογιάννη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να διορθώσει χρόνια προβλήματα αυτής της ταλαιπωρημένης και συνάμα υπέροχης Αθήνας.

Γιατί πιστεύει πως ξεκινώντας από τα μικρά θα φτάσουμε στα μεγάλα!

Γιατί πιστεύει πως με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να έχουμε την Αθήνα που μας πρέπει!

Γιατί αξίζει να αναδείξουμε «την πόλη των πόλεων»- όπως την χαρακτηρίζει- μιας πόλης μοναδικής, με σύμβολο την Ακρόπολη. Μιας πόλης που αγαπάμε κι ήρθε η ώρα να τη προστατέψουμε και να την αναδείξουμε στα πέρατα της γης .

Ο μόνος Δήμαρχος που μπορεί να καταφέρει να πάει την Αθήνα μας Ψηλά είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Κατερίνα Νικηφόρου

26 ετών – Οικονομολόγος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» με το Κώστα Μπακογιάννη