Συστατικά
- 100 γρ. αρακά, κτψ.
- 1 αγγούρι
- 1 ντομάτα, μικρή
- 1 καρότο
- 1 κλ. σέλερι
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 200 γρ. βίδες, βρασμένες
- 2 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
- 150 γρ. σπιτική μαγιονέζα
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. κρουτόν
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ξεπαγώνουμε τον αρακά σε τρεχούμενο νερό. Τον σουρώνουμε και τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Κόβουμε το αγγούρι και τη ντομάτα σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ.
- Κόβουμε το καρότο σε ροδέλες, ψιλοκόβουμε το σέλερι, τον μαϊντανό και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τις βρασμένες βίδες και τις ελιές.
- Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε με τα κρουτόν και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
akispetretzikis