Ο Ζαχαρίας Μαρκάκης επιστρέφει με το νέο του τραγούδι «Πωλούνται καρδιές»

Ο Ζαχαρίας Μαρκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 σήμερα λοιπόν φτάνοντας στα 19 τολμά να κάνει το πρώτο του βήμα αφού από πολύ μικρός είχε πάθος με το τραγούδι.
Ακόμα και στο σχολείο είχε αρχίσει να δείχνει της καλλιτεχνικές του τάσεις, ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα παιδία.
Μάλιστα σε ηλικία έξι εφτά χρονών έφτιαχνε αυτοσχέδια μικρόφωνα και τραγουδούσε, ο Ζαχαρίας αγαπάει ότι έχει να κάνει με την μουσική.
Παιδί με ευαισθησίες, εξάλλου πως να μην έχει ευαισθησίες αφού μεγάλωσε απ τους γονείς του με παρά πολύ αγάπη.
Δυο γονείς που τον στηρίζουν στο πρώτο του δισκογραφικό βήμα, ο πατέρας του Μανώλης Μαρκάκης κατάγεται από την Κρήτη και η μητέρα του από της Κυκλάδες.
Το όνειρο ζωής λοιπόν του Ζαχαρία Μαρκάκη να γίνει τραγουδιστής δεν μπόρεσε να το ανατρέψει κανείς.
Ο παραγωγός και στιχουργός του Νεκτάριος Μπήτρος ακούγοντας τον Ζαχαρία Μαρκάκη την πρώτη φορά είπε «επιτέλους ένα νέο παιδί με φωνή».
Με αποτέλεσμα να μπουν στούντιο και να ξεκινήσει η συνεργασία τους, ώπου σε όλα τα τραγούδια τους στίχους υπογράφει ο Νεκτάριος Μπήτρος και τις συνθέσεις των τραγουδιών υπογράφουν ο Νεκτάριος Μπήτρος, ο Μάνος Διόλατζης, ο Αργύρης Δαντίλης και ο Σωτήρης Αγραφιώτης.Ο Ζαχαρίας τις καλλιτεχνικές του τάσεις τις ξεκινησε από μικρος στο σχολείο είχε αρχίσει να δείχνει ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα παιδιά.
Μάλιστα σε ηλικία 6-7 χρονών έφτιαχνε αυτοσχέδια μικρόφωνα και τραγουδούσε, παιδί με ευαισθησίες, εξάλλου πως να μην έχει ευαισθησίες αφού μεγάλωσε απ’ τους γονείς του με παρά πολύ αγάπη.
Ο Ζαχαρίας επιστρέφει με το νέο του τραγούδι «Πωλούνται καρδιές» . Ένα ερωτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους του ίδιου και του Άκη Βιδάλη.

Δείτε το εδώ: