ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ της εκπομπής του … Δημήτρη Παλαιολόγου

Ποιος και γιατί προσπάθησε να υπονομεύσει την επιτυχία της εκπομπής του ;

Δύσκολες στιγμές έζησε το τελευταίο διάστημα ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, Δημήτρης Παλαιολόγου, καθώς το παρασκήνιο της εκπομπής του «Palaiologou Show» γέμισε από προστριβές και εντάσεις. Οι τηλεθεατές διέκριναν την θλίψη του παρουσιαστή, όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να την κρύψει και ήταν αμέτρητα τα μηνύματα ανησυχίας που δεχόταν καθημερινά. Απ’ την καλοκαιρινή κιόλας σεζόν φαινόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την παραγωγή και να που το ηφαίστειο δεν άργησε να εκραγεί!

Ο πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος Δημήτρης, βρέθηκε στην αμήχανη θέση να δίνει μάχη για να πραγματοποιηθεί το οποιοδήποτε γύρισμα της εκπομπής του, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που δυστυχώς όμως, δεν κατέληγε όπως ο ίδιος προσδοκούσε. Οι διαρκείς ακυρώσεις των γυρισμάτων τελευταία στιγμή αλλά και η αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση απέναντί του, έφεραν πολλές φορές σε άβολη θέση τόσο τον Δημήτρη όσο και τον επί χρόνια συνεργάτη του, Ηλία Ταμπουραντζή, απέναντι στους υπόλοιπους  συνεργάτες αλλά και στους καλεσμένους της εκπομπής. Κι αυτό είναι κάτι που τον οδήγησε στο να αντιδράσει.

Αιτία για όλο αυτό; Η μέχρι πρότινος υπεύθυνη του καναλιού, που για έναν ανεξήγητο προς τον παρόν λόγο, φαινόταν να κάνει πόλεμο τόσο στον παρουσιαστή όσο και στην εκπομπή του. Λόγω ανειδίκευσης; Λόγω απειρίας; Ή λόγω προσωπικής εμπάθειας; Δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ο ερασιτεχνισμός της όμως οδήγησε στην ρήξη της συνεργασίας του Δημήτρη Παλαιολόγου με το κανάλι και αυτό είναι αρκετό. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως η ρήξη έχει να κάνει καθαρά με την συνεργασία, καθώς το φταίξιμο βαραίνει μόνο τη συγκεκριμένη κυρία και όχι τους διευθύνοντες του καναλιού, με τους οποίους ο Δημήτρης διατηρεί ακόμα άριστες σχέσεις.

Λένε όμως πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Και ο Δημήτρης έχει αστέρι… Σύντομα θα έχουμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο «νέο κανάλι» που θα βρίσκετε, καθώς έχει ξεκινήσει γυρίσματα και μάλιστα πλέον δύο φορές την εβδομάδα ! Η εκπομπή που τόσο αγάπησε το κοινό, επανέρχεται ανανεωμένη και πολλά υποσχόμενη καθώς κάτι ακούγεται πως ένα καινούριο δημόσιο πρόσωπο θα πλαισιώσει τον παρουσιαστή και νέα στοιχεία θα προστεθούν σε αυτήν. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου και το αποτέλεσμα είμαστε σίγουροι πως θα αποζημιώσει τους τηλεθεατές στο έπακρον !

Νίκος Ακυρίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ