ΣΟΚ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

“Με εντολή Χρ. Βρεττάκου δεν έπαιξαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ στην μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου”

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Χρήστος Βρεττάκος με οργισμένη επιστολή του και ύστερα με εμφανίσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή διέψευδε κατηγορηματικά τις καταγγελίες του υποψήφιου δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππου Καμπούρη ότι απαγόρευσε ρητά στη φιλαρμονική του Δήμου να παίξει το πατριωτικό έμβασμα «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης την 25η Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης του Δήμου μας όχι μόνο δεν ακούστηκε το εθνικό έμβασμα, αλλά και όταν δεκάδες πολίτες ζήτησαν από τα μέλη της φιλαρμονικής να παίξουν το «Μακεδονία Ξακουστή» εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας πως τους έχει απαγορευτεί.

Εκτός αυτού, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ότι ο Χρήστος Βρεττάκος στην ομιλία του δεν αναφέρθηκε ούτε στη Μακεδονία μας, ούτε στη γιορτή του Ευαγγελισμού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Μαζί Μπορούμε» φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας ξεσηκώνοντας το πλήθος που βρισκόταν στη μαθητική παρέλαση.

«Ο απερχόμενος δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος μας χαρακτήρισε γραφικούς όταν αποκαλύψαμε ότι απαγόρευσε ρητά στη φιλαρμονική του Δήμου να παίξει το πατριωτικό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή». Τώρα, ποια είναι η απάντηση του κυρίου Βρεττάκου προς τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας; Ποιος έδωσε εντολή στη φιλαρμονική να μην παίξει το «Μακεδονία Ξακουστή»; Κανείς δεν θα μας απαγορέψει να φωνάζουμε για τη Μακεδονία, την Ελλάδα και την Πίστη μας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης.