Ζωντανή μουσική στο Thema Bar Theatre την Κυριακή το βράδυ

Αυτό το Σάββατο θα έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να απολαύσουμε τον μοναδικό και καταξιωμένο   Dj Phantom Fotis  ένας από τους καλύτερους djs στης Ελλάδας    σε ένα   ξέφρενο πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επίσης μια μουσική συνάντηση κορυφής θα   απολαύσουμε την Κυριακή 24/3 19  το βράδυ στο Thema Bar Theatre  , αφού ο Ορφέας Παύλου και η Ράνια Ρήγαετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην πορεία τους. Οι δύο μοναδικές  φωνές ενώνονται και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση για πρώτη φορά στην Λεμεσό, ένα στέκι που θα δοκιμάσουν και οι δύο, για πρώτη φορά, στην μακρόχρονη πορεία τους ,  ενώνονται και το αποτέλεσμα θα είναι ομολογουμένως μοναδικό.
Κυριακή στις 11 μ.μ. – 4 π.μ. Andrea Drousioti 9, 3040 ΛεμεσόςΤο Thema Bar Theatre  είναι ένα από τα νεότερα μαγαζιά στη Λεμεσο  διασκέδαση της πόλης  . Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους  , που   φιλοξενεί διάφορους καλλιτέχνες με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό.